Snabbis

Kort inlägg nu. Kom att tänka på en sak som jag ville dela med mig av. Minns inte var jag läste det, men det var någon som påpekade en skillnad mellan NH och trickträning (som hon själv höll på med) som jag tyckte var intressant. NH, menade hon, är väldigt inriktat på att flytta hästen, flytta den ifrån sig medan man i trickträningen tränar mycket på att kalla hästen till sig. Nu bryr jag mig ju inte så mycket om titlar och vad metoder kallas, men det var en intressant tanke och det är ju lätt att tänka sig hur dragningskraften mellan häst och människa påverkas, beroende på vilket fokus man har i träningen.

Nu skulle detta bli ett kort inlägg, så jag lämnar resten åt Dig att fundera över. Hur umgås du med din hästvän?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s