Projekt mjölkrum

Stallets gamla mjölkrum ska sadla om till förråd alt. sadelkammare. Har inte bestämt mig än… Egentligen vill jag gärna ha sadelkammare inne i stallet (en inte lika provisorisk som den jag har nu) men det är ett lite större projekt, så vi får se om det blir sadelkammare i mjölkrummet tills vidare eller om det blir förråd för hästsaker!

Glömde såklart fota innan jag började röja, men som på de flesta ställen på gården låg här också en massa skit och gamla grejer. Hittills har jag röjt ut alla grejer, inkl. möbler och sadelhängare. ALLT utom lampan, i princip. Jag har tvättat väggarna, målat med kalkfärg ca 7 lager, slitit mitt hår när det inte blev bra så jag fick högtryckstvätta ner allt igen… och målat första lagret linoljefärg, som jag bestämde mig för att använda istället. Kvar är att måla väggarna två gånger till, måla taket och dörren och sedan är det bara att inreda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s