Hands on

Vilken händelserik helg detta varit! Från torsdag morgon till nu, söndag eftermiddag, har jag varit på kurs, vilken var första delen i min utbildning till hästorigopat. Jag hoppade på denna utbildning för ett tag sedan men först nu blev jag klar att gå på Hands On 1 som denna första träff kallas. Utöver tre fysiska träffar så är utbildningen på distans.

20161111_082459.jpg

Skåne i vinterskrud! Soluppgång

Efter en fantastisk långhelg fylld med information, aha-upplevelser och insikter är jag nu redo ända in i ryggmärgen att fortsätta och så småningom bli klar med min utbildning till origopat för häst. För första gången på länge ser jag min framtid klar och spikrak framför mig. Nu ska det balanseras hästar!

20161112_152148.jpg

En fantastiskt fin vecka har det varit! Solnedgång

Du som är nyfiken på utbildningen kan läsa mer på hemsidan origopati.se.

I samband med detta söker jag nu även efter praktikhästar! Läs mer under fliken Origopati.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s