Allt blir nog som det ska

Läste ni ett tidigare inlägg där jag skrev om frustrationen över situationen för hästarna, att jag var öppen för förändring om det så skulle innebära att flytta 50 mil eller råna en bank på kuppen?

Nåja, någon bank har inte blivit rånad och inte heller har jag flyttat 50 mil. Däremot 30.

I somras flyttade jag, sambo och hela djurfamiljen till vårt nya drömställe, som jag insåg uppfyllde en del av det jag önskade i det där andra inlägget. Som att det skulle finnas skog för Bluebell så att hon skulle få en roligare hage fast fortfarande utan gräs. Hela sommaren och långt in på hösten gick hästarna här hemma i en något provisorisk hage som vi fick på plats i sista sekund. Det fanns ingenting i hag-väg när vi kom då det inte bott några hästar här på tomten tidigare. Tanken var (är) att bygga lösdrift men det hanns inte med innan höstens kalla vindar så vi blev mer eller mindre tvungna att flytta hästarna – igen. Så nu står de, fram till våren, i ett stall ca 2 mil från huset och jag är mer motiverad än någonsin att komma igång med hästbygget här hemma. Saknar så att ha hästarna nära. För att inte tala om det praktiska, med fyra hästar på stall. Köra bil, mocka, släppa ut, släppa in, släpa hö och vatten, ingen möjlighet att påverka någonting. Att ha hästar hemma är så himla bra och skönt och roligt på så många vis. Det som ska göras är att stängsla till hagar, bygga lösdrift och någon typ av stall. Vi har lite olika planer så vi får se vad det blir. Nu väntar vi bara på våren och att tjälen ska släppa, så att vi kan börja med årets stora projekt – att få det fint och färdigt till hästarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s