Söker medhjälpare

Jag letar med ljus och lykta efter en medryttare/medmänniska till mig och hästarna här i den småländska glesbygden. Bor två mil väster om Gamleby och bil/moppe behövs, om vi inte bor grannar vill säga.

Jag söker dig som är lugn, snäll och intresserad av att skapa en bra relation till hästarna. Du bör vara inriktad på, eller åtminstone vilja lära dig, belöningsbaserad träning, positiv förstärkning och ha ett icke-hierarkiskt förhållningssätt gentemot hästen.

Hästarna är tre fullblod och en shagyaarab. De tycker om trickträning, skogspromenader, kli, pyssel och att bara stå och meditera tillsammans. Har även som mål att komma igång och börja rida lite – så länge hästarna tycker det är roligt. Främst för att kunna komma ut på härliga skogsturer.

Hästarna är inga ”lugna skogsmullar” som man bara kan sadla upp och rida iväg på, utan de behöver lära känna sina människor och tillsammans utveckla ett språk för att kunna träna ihop. De har en del stress från sitt förflutna som kan komma upp vid pressade situationer. Och så har de såklart sin egen vilja, sina tankar och känslor att ta hänsyn till. Men de är alldeles fantastiska individer som älskar träning med dig som är beredd att lära känna dem och öppna ditt hjärta för dem.

Villkor och allt sånt kan vi prata fram tillsammans, det viktiga är att hitta rätt människa! Kolla gärna min instagram equiholicswe för att se mer av hästarna (finns presentation av allihopa ganska tidigt i flödet), eller läs här bland gamla inlägg för att få en uppfattning om mina värderingar och vårat träningssätt. Jag kan även tipsa om youtube-videor och andra länkar om du vill lära dig mer om t.ex. klickerträning/belöningsbaserad träning.

Hör av dig om det verkar spännande och om du har frågor! Du hittar alltid mina kontaktuppgifter längst ner på sidan. Formuläret nedan går också bra att använda. Hoppas vi hörs!

dsc_1502.jpgDSC_027545

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s